HSB Stockholm rekryterar ny fastighetsutvecklingschefSom ett led i HSB Stockholms arbete med att skapa fler bostäder till medlemmarna rekryteras Marcus Tärnåsen som ny chef för fastighetsutveckling. Marcus tillträder sin tjänst den 1 oktober.

Marcus Tärnåsen har en bakgrund från flera olika positioner inom bostadsutveckling och fastighetsägande. Han kommer närmast från HEBA Fastighets AB där han varit chef för fastighetsutveckling.

– Marcus uppdrag kommer vara att fortsätta utveckla HSB Stockholms fastighetsbestånd. Han kommer arbeta för att få fram fler bostäder till HSB Stockholms medlemmar, både genom nyproduktion och genom att få fram fler hyresrätter, bland annat i samarbete med andra aktörer, säger Anders Svensson, vd HSB Stockholm.

– Det känns spännande att börja på HSB Stockholm och få jobba med att skapa nya bostads- och hyresrätter till bospararna. En av HSBs utmaningar är att öka vår produktion med bibehållen kvalité och till rätt pris. Jag ser fram emot att få jobba i HSBs organisation och bygga vidare på traditionen att skapa det goda boendet, säger Marcus Tärnåsen.

OM HSB STOCKHOLM

I över 90 år har vi byggt nya hem att trivas i – anpassade till livets olika skeden. Sedan starten 1923 har vi vuxit till cirka 145 000 medlemmar, 55 000 bosparande och 65 000 byggda lägenheter i 450 bostadsrättsföreningar. HSB Stockholm bygger, förvaltar och arbetar aktivt för att skapa ett gott boende åt våra medlemmar. Vi finns i 16 kommuner i Stockholms län: Danderyd, Ekerö, Haninge, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö, Täby, Upplands Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Aktuella rekryterings- och interimsuppdrag

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor